Acestea si alte caracteristici fac modelele GRUNDFOS SEG extrem de fiabile și ușor de utilizat, in special acolo unde diametrul tevilor de canalizare este mic.

GRUNDFOS a extins gama de pompe GRUNDFOS SEG destinate pompării apelor reziduale netratate din case private sau clădiri mici. Noile pompele noi au o presiune de până la 46 m și oferă un debit de până la 34 m³ / h.

Pompele cu funcție AUTOADAPT au un sistem de control încorporat, senzori de nivel și protecție a motorului. Până la patru unități SEG pot fi utilizate într-o singura fantana fara a fi necesar o automatizare suplimentară. Controlerele încorporate asigură o distribuție uniformă a sarcinii între pompe, autocalibrare și alte funcții importante, astfel tot ce este nevoie de la tine este sa le conectezi la sursa de alimentare.
Etanșarea arborelui cu ajutorul cartușului permite izolarea motorului de lichidul pompat. Carcasa pompei este conectată la motor cu ajutorul unei cleme. Datorită sistemului SmartTrim, este ușor să reglați distanta intre cutitele rotorului, care este necesar pentru a menține performanța maximă. Acest mecanism performant de tăiere care zdrobește cu ușurință particulele solide care au intrat în gura de canalizare, de exemplu, prosoape de baie sau mănuși de grădină.  Comutatoarele termice din înfășurările motorului asigură protecție împotriva supraîncălzirii.
Acestea si alte caracteristici fac modelele GRUNDFOS SEG extrem de fiabile și ușor de utilizat, in special acolo unde diametrul tevilor de canalizare este mic.

Articole recente în blog

Sistemel de ridicare a presiunii CMBE TWIN

GRUNDFOS a lansat vânzarea sistemelor de ridicare a presiunii GRUNDFOS CMBE TWIN, destinata pentru blocuri de locuit și sisteme de irigare.
0 Comentariu
Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December