Noul model de pompe Grundfos UPA

Posted By: Climaterm Climaterm In: Noutăți On: Comentariu: 0 favorite Hit: 3233

Noul model de pompe Grundfos UPA

Pompe Grundfos UPA pentru creșterea presiunii Compania Grundfos și-a extins seria de pompe pentru alimentarea cu apă și creștere a presiunii. Pompe de tip UPA15-120 AUTO cu rotor umed, concepute pentru lucru la o putere mare de până la 40 l / min și o presiune de 12 m, care asigură o presiune crescută a apei în conductele de alimentare cu apă, ceea ce îmbunătățește performanța și presiunea apei.

Pompele de circulație UPA sunt proiectate pentru a crește presiunea în sistemele existente de alimentare cu apă rece și caldă din locuințele private. Ele sunt folosite pentru a crea o presiune sporită pentru încălzitoarele de apă (pompe de gaz și boilere instantanee), mașini de spălat și mașini de spălat vase.

UPA pot fi, de asemenea, folosite pentru a crește presiunea apei în duș sau în alte locații.

Grundfos UPA sunt folosite atât pentru apă rece, cât și apă caldă la o temperatură de 95 ° C. Capacitatea de a îmbunătăți debitul de apă pentru mai multe puncte simultan (1-4), le face potrivite pentru apartamente în serie cu un sistem comun de alimentare cu apă și case cu sistem de alimentare unic pentru întreaga familie, precum și pentru:

• Zonele urbane cu presiune scăzută a apei în timpul orelor de vârf;

• Apartamente cu pompare comună de apă, cu presiune scăzută;

• Zonele rurale cu presiune scăzută a apei. Caracteristici și beneficii Comutatorul de debit patentat, de tip nou, pornește automat pompa atunci când punctul de tracțiune este activat, crescând astfel presiunea apei.

Când supapa este închisă, senzorul de debit oprește imediat pompa. Design-ul compact al lui UPA 120 este ideal pentru a fi instalat chiar și în spații închise. Instalarea este extrem de ușoară, fiind realizată prin montarea pompei direct în lucrările sistemului de conducte de apă pentru a evita fixarea oricăror suprafețe, posibilitatea instalării pompei în orice direcție și conform orientării țevilor dvs. Toate componentele care intră în contact cu fluidul sunt realizate din materiale rezistente la coroziune, ceea ce mărește mult durata de viață a pompei.

Comentarii

Păresește comentariul

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December